lördag 3 juni 2017

Akupunktur för IVF i Malmö och KristianstadAkupunktur för IVF och ofrivillig barnlöshet är del av våra specialiseringar på Small Change Akupunkturkliniker i Malmö och Kristianstad. Vi arbetar med akupunktur för IVF och ofrivillig barnlöshet i Malmö och Kristianstad, och tar emot patienter från hela Sverige för behandlingar och diagnostik. Vi ger också råd till våra patienter om IVF-processen i Västerländsk Medicin, och om kvalitén på olika kliniker i Sverige och utomlands.

Du hittar mer information på www.smallchange.se. Vi behandlar skräddarsytt efter var man är i IVF-processen och vi är de första som skriver om ämnet på svenska. Du kan läsa den andra artikeln från vår blogg här, den skrev vi som en enkel guide till våra patienter.

 Om du är patient hos oss inkluderar det bland annat noggrann diagnostik och skräddarsydd behandling med den äkta och smärtfria akupunkturen i Kinesisk Medicin, noggrann genomgång av din bakgrund inom behandlingarna i Västerländsk  Medicin och hur de har gått, stöttning, uppföljning, artiklar och möjligheten att prata med tidigare patienter som vi har hjälpt att få barn. Behandlingarna inkluderar även behandlingar för endometrios, PCOS, mensrubbningar, och andra problem som kan påverka fertilitet och som vi hjälper att få bättre för att göra din fertilitet bättre.

Du kan läsa mer om allt våra behandlingar inkluderar på vår hemsida, Akupunktur IVF Malmö och Kristianstad
 
Vill du få hjälp själv? Bara mejla oss på acu @ smallchange. se eller ring direkt på 0702/23 28 95. Behandlingarna är smärtfria. Specialiserad äkta akupunktur i Kinesisk Medicin gör stor skillnad till det bättre både för ofrivillig barnlöshet och under IVF. Välkommen in! 

Behandlingar med akupunktur för IVF Small Change Akupunkturkliniker

#akupunkturivf #akupunkturivfmalmö #akupunkturivfkristianstad #ivfakupunktur #malmöakupunkturivf #kristianstadakupunkturivf #akupunkturivfskåne