lördag 16 april 2016

Öppet hus på Hot Yoga House i Malmö - nu med fler medlemserbjudanden för smärtfri och äkta akupunktur!

 

Hot Yoga House i Malmö har Öppet Hus snart! Det är mellan den 25/4-1/5 2016. Du kan läsa mer om evenemanget här: Hot Yoga House Malmö Öppet Hus.Vill du lära dig Yoga för skickliga lärare? Kolla in deras hemsida: http://hotyogahouse.se.

Och du kan läsa om Öppet Hus på vår hemsida här:Hot Yoga House Malmö på Small Change Akupunktur

På Small Change Akupunktur erbjuder vi extra erbjudanden till medlemmarna på Hot Yoga House för att fira det Öppna Huset! Det är behandlingar och hjälp med den smärtfria och äkta akupunkturen i Kinesisk Medicin, det fulla systemet som behandlar alla problem och sjukdomar mellan himmel och jord.

Just nu gäller fortfarande erbjudandet om att du som är medlem får inskrivningsavgiften gratis (100 kronor) när du är ny patient.

Och nu dessutom lägger vi till att när du har gått fem gånger får du den femte gången för halva priset! Detta kan du dessutom kombinera med medlemserbjudandet där inskrivningsavgiften är gratis. Det innebär att när du gått gång fem så har du sparat 345 kronor! Vi behandlar också barn för kolik, och då vi vet hur viktigt detta är så vill vi ge rabatt på de behandlingarna samtidigt. Om du betalar för de åtta gångerna från början så får du sammanlagt 400 kronors rabatt och medlemserbjudandet ovanpå det. De här priserna gäller fram till 30/5 2016, så tänk på att boka medan de gäller! Du kan läsa mer på vår hemsida, www.smallchange.se eller boka direkt på acu@smallchange.se och 0702/23 28 95.

Som del av Hot Yoga Houses Öppet Hus kommer Daniel på Small Change Akupunktur att vara på plats så att du kan fråga honom om behandlingarna han ger och specifika saker du vill ha hjälp med.. Han arbetar med den smärtfria och äkta akupunkturen i Kinesisk Medicin på Small Change Akupunkturs kliniker i Malmö och Kristianstad. Daniel kommer att vara på plats för medlemmar under det Öppna Huset på fredagen den 25/4, mellan 16.00-18.00.

Gilla vår Facebook så får du veta erbjudandena för medlemmar direkt! Small Change Akupunktur på Facebook.

Välkommen in på det Öppna Huset!