onsdag 2 december 2015

Första boken om ofrivillig barnlöshet och akupunktur på svenska snart ute! Förboka ditt exemplar här, och se julerbjudandet till julen 2015!
Den äkta akupunkturen i Kinesisk Medicin har effektiva behandlingar för att hjälpa till vid ofrivillig barnlöshet, infertilitet och genom hela IVF-processen. Detta är förstås uråldrigt i Kina och nu mycket vanligt i USA och England. De gångna åren har behandlingarna börjat spridas allt mer till Sverige. Idag finns det ett snabbt växande intresse för den effektiva hjälpen specialister på fertilitet inom akupunkturen i Kinesisk Medicin kan ge under ofrivillig barnlöshet och IVF.

Nu kommer första boken om ofrivillig barnlöshet och akupunktur ut på svenska till julen 2015! Ofrivillig Barnlöshet och Akupunktur – Barnlängtan, IVF och Hjälpen från Kinesisk Medicin skriven av Daniel Skyle, som är akupunktör med kliniker i Malmö och Kristianstad och bland annat specialiserad på behandlingar med äkta akupunktur för ofrivillig barnlöshet och IVF. Hans kliniksida för bokning är på Small Change Akupunktur, Daniel Skyle akupunkturkliniker och bokningar
  Han behandlar också folk från hela Sverige och internationellt som kommer för behandlingar inom ofrivillig barnlöshet och IVF. Han föreläser om ämnet, både för allmänheten och i samarbete med organisationer som Barnlängtan. Du hittar deras engagerade arbete här: http://www.barnlangtan.com/.Vi kan även rekommendera arbetet hos Längtan, som arbetar politiskt med fokus på rättigheter inom ämnet: Kampanjen Längtan och Ofrivillig Barnlöshet.

Boken är skriven för att vara lättläst och lättillgänglig, med så lite facktermer som möjligt. Istället har den med ett lugn och många praktiska tips för hur du själv kan se fertilitet i ditt liv och förbättra den. Här nedan kan du för första gången läsa en översikt över innehållet i den!

Du kan beställa boken för förköp direkt på mejlen nedan, eller ringa oss. Då blir du en av de första som får tryckta ex garanterade innan jul! Nu har vi dessutom ett julerbjudande som inkluderar boken när du vill ge den till någon av dina nära och kära! Läs mer om det nedan.


Boken innehåller bland annat hjälp till dig om följande ämnen:

 • Fertilitet i Kinesisk medicin
 • Behandlingar för gynekologi i Kinesisk medicin
 • Akupunktur för ofrivillig barnlöshet – statistik och lite översikt
 • Behandling med akupunktur för naturlig fertilitet
 • Behandlingar med akupunktur för endometrios och PCOS
 • Behandlingar med akupunktur under IVF, steg för steg
 • Behandlingar med akupunktur inför isättning av embryo och mot ett graviditetstest
 • Tips från Kinesisk Medicin för att förbättra fertilitet
 • Samarbete med västerländsk medicin under IVF: de Två Flyglarna
 • Behandlingar för manlig fertilitet och ICSI ihop med IVF med äkta akupunktur
 • Akupunktur efter ett negativt eller positivt graviditetstest
 • Behandling med akupunktur i kinesisk medicin efter missfall
 • Akupunktur för att stabilisera känslor under resans gång
 • Familjebehandlingar: att göra familjens väv avslappnad och lysande
 • Akupunktur som hjälper dig under graviditeten
 • Akupunktur när barnet är fött, både för föräldrarna och barnet
 • Vad behandlar den äkta akupunkturen i Kinesisk Medicin?
 • Fallbeskrivningar
 • Tipsar dig om resurser och kontakter om akupunktur för ofrivillig barnlöshet och IVF

Beställ boken här!

Ofrivillig Barnlöshet och Akupunktur kostar 220 SEK plus frakt inom Sverige (runt 50 kronor). Du kan förbeställa den på acu@smallchange.se eller ringa oss och beställa den direkt på 0702/23 28 95. Frakt brukar bara ta några dagar, men kan ta lite längre tid innan jul, så tänk på att förköpa boken i tid.


Boka föreläsning om ofrivillig barnlöshet och akupunktur

Om du är nyfiken på att få veta mer genom en föreläsning så bara kontakta oss. Daniel Skyle är professionell föreläsare inom ämnena, och har föreläst om dem sedan 1990-talet, både för allmänheten, företag, sjukvård och universitet. Du når oss på acu@smallchange.se för föreläsningar, eller direkt på 0702/23 28 95.


Julerbjudande för julen 2015!

Förra året gav vi ut den första boken om Taoismen på svenska, Taoismen – Förändringens Tradition: schamaner, bergseremiter och meditationsmästare, och det är den första boken på svenska som går igenom den levande traditionen av Taoismen med dess meditationskunskaper, texter, och uråldriga visdom och hur den har genomsyrat Kinas kultur. Den inkluderar också ett kapitel om Kinesisk Medicin, där vi har med kunskap från vår lärare i Peking, Dr Wang Juyi, som varit akupunkturläkare i Peking i 53 år.

Den ihop med Ofrivillig Barnlöshet och Akupunktur kostar i vanliga fall 490 SEK tillsammans, men med julerbjudandet får du båda böckerna för endast 420 SEK! Frakten tillkommer. Med julerbjudandet har du chansen att ge bort en spännande och bra översikt över ämnena till någon i jul!

#akupunkturivfmalmö #akupunkturivfkristianstad #ivfakupunktur #malmöakupunkturivf #kristianstadakupunkturivf #akupunkturivfskåne