söndag 25 oktober 2015

Föreläsning om ADHD, ADD och DAMP – hur den äkta akupunkturen inom Kinesisk Medicin behandlar och hjälper till med demFöreläsning 3 av 4 i föreläsningsserien på Café Kjugekull 2015

I årets sista föreläsning i serien från oss på Small Change Akupunkturklinik i Kristianstad och Malmö ska vi titta på hur den äkta akupunkturen i Kinesisk Medicin behandlar och hjälper till vid ADHD, ADD, DAMP samt problem med länkar till neurologiska funktionsnedsättningar. Det är behandlingar vi har gjort en hel del, och sett den bra effekten och hur viktig den hjälpen är i vårt samhälle.


Vi kommer bland annat att titta på följande:
  • Kort introduktion till hur den äkta akupunkturen i Kinesisk Medicin arbetar
  • Hur Kinesisk Medicin ser ADHD och ADD
  • Hur man hjälper till att stabilisera och lugna ner problemen hos vuxna, ungdomar och barn – behandlingarna skräddarsys alltid efter individen, men det varierar också beroende på vilken åldersgrupp patienten är i
  • Tips från Kinesisk Medicin om hur man tidigt motverkar ADHD-liknande symptom hos barn i vårt samhälle idag
  • Foton från akupunktursjukhus och kliniker i Kina


Föreläsningen hålls på Café Kjugekull (Se Café Kjugekull på Facebook för detaljer och menyer: https://www.facebook.com/cafekjugekull?fref=ts). Caféet kommer att vara öppet och servera fantastiskt goda ekologiska kakor och gott kaffe 1230-1330. Serveringen stänger 1330 inför föreläsningen.

Datum: Lördag 14/11 2015

Tid: 14.00-16.00. Gratis inträde.

Föreläsare: Daniel Skyle, akupunkturläkare, föreläsare, journalist och författare. Han skrev den första boken om Taoismen och Kinesisk Medicin på svenska – Taoismen: Förändringens Tradition, som kommer att gå att köpa på föreläsningen. Daniel Skyle har en akupunkturklinik i Kristianstad och en i Malmö. Kliniksidan är www.smallchange.se
. Han håller just nu på att skriva den första boken om akupunktur och ofrivillig barnlöshet och IVF, som borde vara ute till julen 2015. Du kan läsa mer om det här, på Facebook.

Kontakt: 0702/23 28 95 eller kontakta oss direkt på acu@smallchange.se. Begränsat antal platser, så anmäl dig gärna i förväg om du vill vara säker på din plats!

För dig som är nyfiken på att läsa mer på engelska, kan vi rekommendera den här korta översikten över ämnet:http://www.pacificcollege.edu/news/blog/2014/07/28/treating-adhd-acupuncture.

Välkommen in på föreläsningen!