måndag 28 september 2015

Föreläsning om hur du läker jobbstress och utbrändhet genom akupunktur

 


Akupunkturen i Kinesisk medicin kan åter bygga upp reserverna i oss som stress har tömt

På Small Change Akupunktur i Kristianstad är vi specialister på hur man behandlar jobbstress och utbrändhet med akupunktur. I den här föreläsningen ska vi titta på hur jobbstress och utbrändhet fungerar och påverkar vår hälsa, och få lite tips på hur man kan lösa det.

Den äkta akupunkturen i Kinesisk medicin behandlar många olika sjukdomar och problem. Bland annat kan den åter bygga upp vårt system när vi har blivit utbrända – och hjälpa oss att undvika det genom att behandla i tid.

Du kommer även att höra berättelser från patienter som har läkt sina gamla problem med jobbstress och utbrändhet tack vare den äkta akupunkturen i Kinesisk medicin.

Det är dags att starta en öppen diskussion i samhället om hur jobbstress och utbrändhet faktiskt påverkar folk: följ med oss när vi påbörjar den.


Ta hand om dig och läk med äkta akupunktur – Small Changes patientnära akupunkturkliniker i Kristianstad och Malmö!Datum: 11/10

Tid: 14.00-16.00. Caféet stänger sin försäljning 13.30 inför föreläsningen

Plats: Café Kjugekull utanför Fjälkinge. Se Café Kjugekull på Facebook för karta. Här kan du även läsa om deras goda ekologiska lunchpajer och morotskaka!

Pris: Gratis. Tänk på att förbok om du vill ha en garanterad plats på föreläsningen. Bara förboka på mejlen eller ring på numret nedan

Kontakt: acu@smallchange eller ring oss för att boka tid på 0702/23 28 95. Vi behandlar alla möjliga sjukdomar och problem, från stress till ofrivillig barnlöshet och vid IVF, ryggproblem, smärta, hjälp att åter få glädje i livet, etc. Välkommen in på klinikerna!

#akupunkturstress #akupunkturstressmalmö #akupunkturstresskristianstad #akupunkturutbrändhet #akupunkturstressbehandling #akupunkturmalmöstress #akupunkturkristianstadstress