söndag 2 augusti 2015

Akupunktur i Malmö och Kristianstad för ofrivillig barnlöshet och IVF: resurser, Facebookgrupp och första fördjupningsartikeln på svenska
Akupunktur under ofrivillig barnlöshet, infertilitet och IVF i Malmö och Kristianstad

Vi hoppas att du har nytta och glädje av materialet vi samlat här! Small Change Akupunktur behandlar med akupunktur under ofrivillig barnlöshet, infertilitet och under varje steg av IVF på våra kliniker i Malmö och Kristianstad. Mer information hittar du på hemsidan, www.smallchange.se. Det finns en separat flik i huvudmenyn för de behandlingarna, och den hittar du här: http://www.smallchange.se/node/145. Du kan boka tid på Small Change Akupunktur genom att kontakta oss på acu@smallchange.se eller ringa på 0702/23 28 95. Välkommen in!

Vi har nu lagt upp en hel del resurser för att hjälpa dig med information om hur den äkta akupunkturen i Kinesisk medicin hjälper till under ofrivillig barnlöshet, infertilitet och under IVFI och CSI.

Du kan även se en bra video om hur akupunktur hjälper till under ofrivillig barnlöshet och IVF här:

 Första artikeln om akupunktur under ofrivillig barnlöshet och IVF på svenska!

Först har du artikeln, som är den första fördjupningsartikeln om hur den äkta akupunkturen i Kinesisk medicin behandlar ofrivillig barnlöshet, infertilitet och under IVF/ICSI, skriven av Daniel Skyle på Small Change Akupunktur i Malmö och Kristianstad. Det finns mycket skrivet på engelska, men detta är den första längre artikeln om ämnet på svenska. Vi kommer även att ge ut en bok om hur akupunktur behandlar ofrivillig barnlöshet och under IVF längre fram.

I artikeln hittar du en genomgång av fertilitet i Kinesisk medicin och sedan beskrivningar steg för steg av hur den äkta akupunkturen i Kinesisk medicin hjälper till under ofrivillig barnlöshet och IVF.

I texten går vi även igenom hur man behandlar efter missfall och behandlar innan missfall för att förebygga dem, och hur man behandlar infertilitet för män. Artikeln ligger uppe på vår blogg gratis för att hjälpa dig med bra information och kunskap. Du hittar artikeln här:Första stödgruppen på Facebook för de som vill ha behandling av akupunktur under ofrivillig barnlöshet och IVF

Vi är också mycket glada för att det nu finns en stödgrupp på Facebook för dig som vill få hjälp av akupunktur för att behandla ofrivillig barnlöshet och under IVF! Det är den första gruppen på Facebook i Sverige.

I gruppen får du information om ämnet, stöd av andra som går igenom samma sak, och kan ställa frågor för att hitta bra kvalitet inom ämnet. Samtidigt finns det medlemmar i gruppen som har fått barn tack vare akupunkturen i Kinesisk medicin och du kan fråga dem hur det fungerade. Gruppen hittar du här. Välkommen in!Informationssida om akupunktur under ofrivillig barnlöshet och IVF på Facebook från Small Change Akupunktur

Länkat till gruppen har vi på Small Change Akupunktur lagt upp en informationssida på Facebook om akupunktur under ofrivillig barnlöshet och IVF. Den ger dig artiklar med översikt om ämnet och konkret statistik om skillnaden mellan bara IVF och IVF hjälpt av den äkta akupunkturen inom Kinesisk medicin. Gilla sidan så kommer du att fortsätta få uppdateringar, nyheter och spännande artiklar och videos om ämnet. Vi håller på att skriva en första kortare översiktsbok över ämnet som kommer att finnas att köpa snart.


Du hittar bland annat statistik som dessa där:Ny stödgrupp för ofrivillig barnlöshet och IVF i Blekinge!

Vi har dessutom hjälpt till med att starta en ny stödgrupp för ofrivillig barnlöshet och IVF i Blekinge som ingår i organisationen Barnlängtan. Det är första gruppen för detta i Blekinge. Den hade sitt första möte nu i höst och kommer att fortsätta ha möten under 2015 och framåt. Du kan läsa mer om den här:


#akupunkturivfmalmö #akupunkturivfkristianstad #ivfakupunktur #malmöakupunkturivf #kristianstadakupunkturivf #akupunkturivfskåne 

Varmt välkommen in på klinikerna!